R.P. Sofianiuc


Născută în inima Transilvaniei, Paula a crescut ascultând povești dintre cele mai fascinante, ceea ce a motivat-o să scrie la rândul ei.

Munca de programator i-a dezvoltat o gândire logică și un focus pe detalii, influență ce se resimte și în volumul de debut: Demonul lui Marjorie.

                                                                                                 

Adrian Păsărin


La nici 18 ani, Adrian debutează cu romanul Ab Aeterno, o poveste despre ceea ce se află acolo unde viața se termină, chiar înainte ca moartea să înceapă.

Literatura a devenit o pasiune pentru el la vârsta de 13 ani, atunci când a și început să scrie, fără să-și dea seama unde avea să îl conducă.

Fiind o fire artistică, încă de mic i-a plăcut să deseneze și, mai târziu, a descoperit alte forme ale artei vizuale, începănd astfel să cocheteze cu designul grafic.

Irina Fedorov


„În adolescenţă am început să scriu versuri, îmi era uşor să închid emoţiile nespuse în cuvinte.”

Şi a ales să o facă scriind atât poezie, dar şi poveşti pentru fetiţa ei, Eva. Iar gândurile și dragostea pentru aceasta se regăses în cea mai dulce carte: Fetița care a salvat luna.

Bianca Bănică


Bianca e o persoană foarte pasionată de modul în care simbolismul din artă poate vindeca, în ciuda faptului că a urmat o facultate de inginerie și în prezent lucrează în programare.

Modul ei preferat de a înțelege lumea din jur este prin a încerca să o captureze în cuvinte și imagini. Când nu scrie sau desenează, citește ultimele apariții în domeniul pshologiei.

Alin Moisă


După ce a copilărit și învățat în altă țară, Alin Moisă se întoarce definitiv în România. Când și-a dat seama că limba și literatura română îi sunt străine, a decis să învețe singur să vorbească și să scrie corect gramatical.

De atunci s-a îndrăgostit de literatură și a descoperit o nouă pasiune. Arta scrisului. Așa a prins viață „Prizonierul minții”, povestea cu care tânărul autor își face debutul.


Marina Violeta Vasile


Am visat să îmbrac oamenii în emoție și mi-am împlinit dorința cu stiloul pe foaie. În fiecare literă, în fiecare cuvânt, fiecare frază am pus puțin din mine, am lăsat să curgă prin cerneală poveștile care m-au impresionat și am așezat pe hârtie amprentele celor care m-au modelat. 

Îmi doresc să vă aduc în lumea mea, pentru o fărâmă de timp să călătoriți prin realul vieții dus pe tărâmul fanteziei. 

Flavius Simion


A debutat literar la vârsta de 19 ani, după ce a publicat primul roman intitulat Resurecţie, căruia i-au mai urmat un volum de eseuri înAltă iubire şi un volum de poezie Departe de mine, departe de tine.

Pagini: 1 2 3