Anca Dumitrescu


Născută la munte, în zodia balanţei, poartă în ADN ceva din nopţile de mai şi florile de iasomie, iubeşte culoarea mării la apus şi-şi pedalează existenţa pe străzile Bucureştiului (aproape mereu) în rochii albe.

Ar fi putut fi medic dacă nu s-ar fi răzgândit subit înainte de admiterea la medicină, întorcând armele şi visurile către scris. Aşa că merge la Jurnalism şi-apoi lucrează pentru câţiva ani în presă. Devine antreprenor în 2012, însă scrisul rămâne mereu o prelungire a tuturor stărilor ce o bântuie. În 2012 începe şi Papionul Albastru, proiectul on-line care îi reuneşte toată scriitura din ultimii opt ani, o serie de texte scurte, versuri şi fotografie despre dorinţe, (ne)împliniri, căutări, iubire şi visare.

Crisely


Am studiat chimia pentru că este o știință cu o vastă influență asupra vieții. Îmi plac orhideele, muntele și în general frumosul. Dar cel mai mult mă fascinează cuvintele. 

Încă din copilărie am simțit magia lor în cărțile cu povești. Astfel am început să jonglez cu cuvintele… Și să inventez noi destinații pentru cei ce vor să călătorească… Braț la braț cu cărțile mele. 

Mara Chelcioiu


Debutează la doar 27 de ani cu romanul „La umbra unui vis”.

Absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, semnează până în prezent încă trei manuscrise ditre care două încă nu au văzut lumina tiparului.

Lucian Mușet


„Când eram mic am fugit prima dată de acasă în clasa a I-a, motivând că plec în lumea mea…

Şi cred că atunci am luat cea mai bună decizie, cărţulia de faţă adunând tocmai o parte din lumea mea sau din felul în care simt, văd şi trăiesc eu lumea…”

Ramona Lee Soo-Jun


Născută la 5 iulie 1997, în Sindelfingen, Germania, Ramona a crescut în Holzgerlingen, Baden-Württemberg.

Ramona Lee Soo-Jun este o romancieră și scenaristă germano-română, care locuiește în prezent în Londra, Marea Britanie.

S-a mutat la Timișoara în 2007, unde a absolvit la secția de pedagogie.

Emilia Mardare


„Orice scriu rămâne testament pentru ceea ce nu voi mai fi atunci când voi fi citită; o amprentă în pământul pe care nu voi putea să calc etern.

Toţi vor să fie amintiţi prin ceva, dar eu simt că pot fi văzută doar negru pe alb, tatuată în hârtie.”

Florin Buharu


Florin Buharu, tânăr cu libertate de gândire și înzestrat cu doză bună de creativitate. 

Adolescent ce surprinde prin modul în care reușește să redea în scrisul său, pasiunea pentru fantastic, legende și mituri.

Scriitura sa trece dincolo de normalitate și frică, îndreptându-se spre un fantasy inovativ.

 Ție ce artefact ți se potrivește?

Pagini: 1 2 3