Clăbuc


Clăbuc este un personaj.

Sosia lui: Vinicius Moldovan, „copil al basmelor”, creator de personaje fantastice, „liliți, ifriți” și bătălii între întuneric și iubire. Clăbuc le poate pune oricând în scenă – ca actor, în melodii – ca artist muzical sau în pagini, ca scriitor.

Creatorul pe care Alba-Iulia ni l-a descoperit este un interpret al emoțiilor și un maestru al suprizelor.

Vrei să fii surpins? Citește-l!

Victoria Călinescu


Dacă nu ați crezut că în unii copii sălășluiesc suflete de adulți care au călătorit în mai multe universuri, atunci nu ați cunoscut-o pe Victoria Călinescu.

Numele ei are o rezonanță puternică și chiar dacă statura și privirea îi sunt delicate, scrisul ei nu are vârstă și nici hotare. El este într-o continuă aventură pe care Victoria o conturează în linii și culori, astfel dând naștere unor ilustrații grăitoare.

Curaj și căutare, prin acestea ne incită atenția povestea Victoriei din Bacău, o liceană care în timpul liber pornește în zona intergalactică pentru a căuta inspirație.

O creatoare de timp și spațiu prin cuvinte.

Dana Nichițelea


Dana este a doua noastră creatoare de poveşti. Poveşti pentru oameni mari, care au acumulat ceva experienţă de viaţă şi care au putut să împrumute din aceasta unui “purtător de cuvânt” cum este creatoarea noastră.

Dana Nichiţelea declară singură că a strâns fragmente de viaţă, frânturi care oglindesc evenimente pe care fiecare dintre noi le-a trăit la un moment dat: fie o deziluzie în dragoste, fie o întâmplare penibilă într-o instituţie de stat sau privată, fie o ironie a sorţii, un deces, o naştere, o pierdere. Scrisul ei este dur, acid dar realist.

Pentru degustătorii de realitate crudă… Bon appetit!

Cristi Nedelcu


Cristi este primul creator de scrieri, alături de care am dorit să punem numele Heyday Books sub lupa publicului.

Cristi Nedelcu, craiovean cu darul spunerii, cunoscut în presa scrisă, în radio şi tv, ne-a lansat o provocare: să publicăm o carte începută ca proiect fotografic. De fapt, probabil că elanul nostru de început l-a inspirat să îşi lase opera pe mâinile noastre. Şi noi ce am descoperit? O personalitate creativă, un ochi de artist, un scris nostalgic nuanţat cu picanterii, un nou prieten.

El este Cristi, creator de poveşti în Graffiti.

Pagini: 1 2 3