Write with me

Am atât de multe idei în minte… am atât de multe fire roșii pentru cartea pe care o scriu… nu știu pe care să-l urmăresc” sau „Pur și simplu m-am blocat… pur și simplu nu stiu cum ar trebui să continui cartea pe care o scriu”.

În activitatea mea de la editură am auzit de atât de multe ori autori agonizând în una dintre situațiile de mai sus, sau chiar pendulând când în una, când în cealaltă. Și i-am înțeles pe fiecare, de fiecare dată.

Astfel s-a născut ideea proiectului „Write with me„. La una dintre ședințele noastre săptămânale am stabilit că trebuie să facem puțin mai mult pentru scriitori, și nu doar să ne împăcăm cu ideea că toți autorii trec prin asta. Am fi putut să cumparăm absint și să îi integrăm în tertipul scriitorului ce locuiește la mansarda înghesuită a unei case pariziene de la mijlocul secolului XIX.

Totuși, ne-am decis să nu îi dăm pe mâna Muzei Verzi, ci să apelam la ajutorul celor mai apropiați oameni ai unui scriitor: cititorii. Astfel se naște „Write with me„. Autori ce se simt blocați într-un amalgam de idei, sau înghețați în fața tastaturii fără a ști încotro să conducă povestea, își vor scrie nuvela sau romanul alături de cititori. Autorii vor scrie aici, în secțiunea „Write with me”, iar cititorii vor împărtăși cu autorii ideile lor, și astfel noi manuscrise vor prinde contur, transformându-se în noi cărți Heyday.

Dacă ești un cititor ce iși dorește să scrie alături de autori, aruncă o privire peste poveștile din sectiunea „Write with me„.

Dacă ești un autor și vrei să fii parte din proiect și să scrii alături de cititori, trimite un mail către iuliatosca@heydaybooks.ro, iar colega noastră Iulia îți va răspunde oferindu-ți mai multe detalii.