O sâmbătă de #cititoralintat

22 Februarie 2020. O sâmbătă obișnuită pentru mulți alții, dar specială pentru noi. Și asta pentru că a fost ziua în care am lansat oficial Editura Heyday Books concomitent cu lansarea primei cărți sub marca editurii: Povestea funcționarului care a devenit cuier”, volumul de debut al Danei Nichițelea.  

Realizezi că ceea ce ai creat contează pentru ceilalți și ești apreciat pentru implicarea și pasiunea cu care faci lucrurile, atunci când reușești să strângi în jurul tău apropiați, prieteni, familie, iubitori de carte, într-un cuvânt, oameni frumoși. O mică și frumoasă comunitate. 

Cuvântul care ne vine în minte când rememorăm seara evenimentului este Emoție.  

Emoția Danei, pentru care această seară a reprezentat debutul ei literar, că s-a lăsat puțin descoperită publicului prin intermediul volumului publicat, emoția prietenilor și apropiaților pentru reușita ei, emoția primelor ei  autografe și bineînțeles, emoțiile noastre pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să surprindă esența Editurii Heyday Books.  

Ne-am făcut cunoscută povestea, am împărtășit cu voi micile peripeții prin care am trecut pe tot parcusul definirii ca editură, am povestit despre întâlnirea noastră cu Dana și cum ideile și fragmentele de viață expuse în povestirile ei ne-au fermecat și intrigat de la prima citire.  

Și cum orice întânire între prieteni e însoțită de mâncare delicioasă și variată, cu muzică în surdină, amicii de la Heaven᾽ s Pizza ne-au oferit cadrul potrivit desfășurării evenimentului nostru. Iar Ronin, a reușit să surprindă frumusețea acestei întâlniri, realizând cadrele minunate pe care le vedeți pe pagina noastră. Și Ilinca Istrate, actriță la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău, a captat atenția tuturor prin citirea  poveștii „ Amor felin” reușind cu multă pricepere să dea viață personajelor. 

 Zâmbetul și bucuria invitaților au fost încadrate perfect în rama #cititoralintat, creată de prietena noastră, Ionela Pavăl de la L᾽Atelier d᾽ une fille rouquine, ramă care a făcut deliciul celor prezenți.  Și ce oameni luminoși regăsim în poze! 

Dragii noștri, vă mulțumim că ați fost alături de noi în toată această poveste, că am reușit să transformăm o sâmbătă banală într-una memorabilă! 

Pe curând, dragilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele lansări Heyday Books!